Tuesday, April 12, 2011

gantung periuk belanga?

 

 

owh tidak! belum lagi…. lagi esok lusa baru buleh gantung periuk belanga sebab the other half nak ke kota singa and jb… hajat di hati nak ikut ajer tapi hasya pulak ada exam youuuuuu…. dah lah last week hasya ponteng skolah seminggu kan! takkan nak bagi dia ponteng lagi kot ;-)

anyway, hari ni nak gantung award je :D

the first one came from Love.

banyak sangat award kat sana..berpinar jap bijik mata i nak pilih mana satu :-D hahaha overnya minah tu ye!

 

second award came from Izah, ain and Love jugak

and third award pulak came from Ziey, Hani, Sue/neni and Love jugak

last one came from Izah, ain and Love again ;-)

 

to all yang bagi award ni, thanks a bunch sebab ingat pada i ye! and to all yang menyinggah ke periukbelangazarin ni, silah lah amik award ni ye!

 

5 comments:

  1. Zarin
    All along I biasa makan keropok lekor yg garing bila digoreng tapi lately I selalu jumpa orang jual different version ie lepas keropok lekor digoreng, ia tak garing malah lembik jer. I tak skerr.. Masa pegi TGanu hari tu, pun mcm tu.

    I like the crispy one but at the same time chewy part dalamnya. Cerewetkah I? :-)

    ReplyDelete
  2. wahh banyak award ekk.. tahniah..kiki

    ReplyDelete
  3. ingat periuk belanga apa tadi...hehehe

    ReplyDelete
  4. zarin, kalau tak leh jupe haha..;p

    ReplyDelete
  5. CS
    cemaner tu ye? hihi i ni pulak asal kepok lekor tu di goreng i buleh je makan tapi yg di goreng ngan tepung tu i kurang suka. my hb n hasya suka..almaklum la dari kecik dorang mkn mcm gitu..


    izah
    haaa banyak bebenor kan! kikiki tima kasih ye izah sbb bg award kat akak ni :D


    wanieyra
    ahaha periuk dan belanga di rumah ini lerr :D


    RC
    itu lah kan... tkpe, next time bila dia gi HQ dia, i mesti ikut gak hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails