Monday, August 30, 2010

telur dadar je

 

002

apa daaaa…telur dadar pun mau tayang jugak ka???

kihkih bukan apa cuma nak bagitau sedap la telur dadar ni :D

alaaa telur dadar macam sheila rosli ke siapa tu dok habaq kat tv kata kalau campur mayonaise laaagi sedap rasanya

hmmmm memang sedap babe! tak tipu ni :P

 

7 comments:

  1. ehhh..ya ka sodap..if so ai pun nak try lah..letak mayo..

    ReplyDelete
  2. heheh i tak try lagi letak mayo ni..

    ReplyDelete
  3. yat
    try la..more fluffy..mine yg kat dlm picture tu sikit je telurnya sebab i dah used it for something else


    lady
    cuba..bestla :)

    ReplyDelete
  4. Memang betul telur dadar jadi cam lagi `fluffier` and gebu. I dah try sebab my son beria nak suruh mak dia masak telur yg macam kat dlm tv tu.

    ReplyDelete
  5. kitorang pun skrg ni wat telur dadar duk cmpr mayo... bdk2 ni suka

    ReplyDelete
  6. unaizah
    ha ah lagi fluffy kan..i pun noticed and telur dadar i tu tak sampai sebijik telur pun tu..saja nak cuba n tk sangka sedap ye!


    hezrin
    kat rumah i ni, i yang suka hehe

    hamzah ian
    hmmm memang sedap..cuba lah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails