Friday, October 29, 2010

butterfly fly away

 

salah satu cara menghabiskan masa dengan hasya bila si papa tiada di rumah

first mommy kena lah potong kat bahagian atas cupcake tu

003

then, bahagian atas tadi tu di belah dua macam ni – ini pun mommy kena wat gak

004

then, hasya tarukkan sedikit buttercream kat atas cupcake yang dah di potong tadi

005

then, mommy amik bahagian atas yang telah di belah dua tadi and letak secara menyerong sikit kat atas buttercream tadi

006

pastu hasya tarukkan choc chips on top of buttercream – kengkonon macam butterfly punya badan la….

007

see…our butterflies are ready to fly…owh, hasya tanya mana sesungutnya? LOL… mommy tak tau camner nak buat sesungut butterfly lerrr:D

014

 

i used this recipe for the cupcakes and for buttercream i used 350gm icing sugar and 250gm of krimwell

mixed them in the electric mixer  until well blended

siap!

* boleh dicampur apa apa warna yang anda suka….

7 comments:

  1. amboi zarin..wat projek ngan anak k? rajinnye....

    ReplyDelete
  2. Salam,

    ha..cup kek dah terbang la masuk dlaam mulut. cantik pula ya Zarin bila dah atur banyak2. macam butterfly.

    ReplyDelete
  3. Bestnya ada anak dara yg dah besar leh tolong-tolong buat keje. Anak dara i kecik lagi....tu pun dah kena suruh tolong mama dia...hihi kejam tak?

    ReplyDelete
  4. comelnya bebetul nampak mcm butterfly

    ReplyDelete
  5. yat
    thanks! nanti u boleh wat ngan tin tin ek


    kak jun
    haaa kena wat gak ngan sesekali sebab dia pun menyibuk kat dapur jugak


    sweetie
    ha ah bila dah letak banyak2 memang nampak mcm butetrfly


    unaizah
    tkpe nanti anak dara u dah besar boleh wat ngan dia


    lady
    bila dah banyak memang nampak mcm butterfly kan!

    ReplyDelete
  6. Teringat masa sekolah dulu masa srt buat butterfly cupcake mcam ni..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails